Passat 1.9 TDI...překročení 3000 otáček/min.

1973 - ....

Moderátoři: rauly, martin kacafirek, golfi4

Odpovědět
Sten

Příspěvek od Sten »

Zdravím všechny spokojené uživatele tahounů na dlouhé cesty ;o)...Mám 2001 a jsem s ním už 4 roky spokojený,až na pár drobností,které u této značky nejsou zrovna levné... :lol: Poslední dobou mne začal zlobit stav...ve kterém při překročení otáček motoru nad 3000, začnou otáčky padat úplně na nulu a problikne mi ABS a ESP. Pravděpodobnou příčinou by mohl být, jak mám potvrzeno i po napíchnutí, snímač otáček motoru a jeho nesmyslný údaj v těchto otáčkách 3000 +. Už toto někoho z Vás potkalo?...kde přesně mám tento snímač hledat?...ačkoliv mám Comfort line...i tak je tam těch senzorů požehnaně. Pokud někdo víte...popište jak ho najít...předem díky a minimum poruch do budoucna Všem ;)

denny

Příspěvek od denny »

Tento senzor je ve fremě proti setrváku.
www.ase-dedic.com
Diagnostiku máme téměř na jakýkoli vůz.Tech 1,Tech 2,Supervag,BMW GT1,Bosch KTS,Sykes Pickavant,motortester Hermann.

Sten

Příspěvek od Sten »

Zdravím
Dostal jsem se sem po dlouhé době...koukal jsem tam, ale nic mi jako senzor otáček nepřipadalo?...z jakého úhlu, či směru bych jej měl stoprocentně vidět?... Díky za info ;o)

vetrak

Příspěvek od vetrak »

jeden snimac otacek je pod vackovym kolem na rozvodech kdyz sundas vrchni kryt rozvodu je videt pod kolem.jestli mas PD

Odpovědět