dodání display do přístrojovky
Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4
Čau chlapy nebo teda i ženský abych neurazil. Nemá nekdo 100% zkušenosti s dodáním display do přístrojovky????? chtěl bych to tam dodat a tuším že to bude v autě kabeláží dodaný ale jetli je k tomu potřeba něco specíální to nevím ,proto se radši zeptám když nevím. co vy na to??????????????
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
jako palubni pocitac jo? a jakej chces? MFA, maxidot, polodot? a to chces jako dedelat do tvych budíku ten displej nebo mas na mysli vymenu stavajicich budiku za jine s displejem? protoze ta prvni varianta je nesmysl. pak dalsi vec na ktery zalezi je jestli mas can nebo necan immo 2 nebo immo3 pak jestli mas klimatizaci konktretne klimatronic. jestli treba mas uz pal pc mfa tak uz cidlo na venkovni teplotu mas, a nebo jestli nemas mfa a mas klimatronic tak mas cilo na venkolvni teplotu taky. kabelaz pripravena neni musi se natahat jeste nejake draty a samozrejme znat pin starych budiku i novych kvuli sparovani imobilizeru
Je to sice hezký že jsi se mmi tady takhle rozrpsal ale z toho jsem mongol. dělět to budu poprvé a nechci něco zanedbat. jestli jsi to dělal tak se mužeme nějak dohonot jestli nejsi z daleka.protože nikdo po telefonu zadarmo nedělá jen pár lidí znám a těch je málo . Tak mi ještě jednou popiš kde seženu dané nacionále o tom PC a nacionále na přístrojovcce
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
jaky chces mit palubni pocitac?
na treti fotce je maxidot displej mezi budikama pres celou plochu
druha fotka je polodot displej je na stejnem miste jako u maxidotu ale je polovocni velikosti
a pak prvni a to je mfa a to je tam v tom malinkym displej v otackomeru kde se robrazujou hodiny.
napis 3 zakladni veci: jakej mas rok a mesic vyroby
jestli uz mas nejakej palubni pocitac v aute treba mfa a chces to prehodi na polodot nebo maxidot
a jestli mas ten klimatronic nebo ne.
na treti fotce je maxidot displej mezi budikama pres celou plochu
druha fotka je polodot displej je na stejnem miste jako u maxidotu ale je polovocni velikosti
a pak prvni a to je mfa a to je tam v tom malinkym displej v otackomeru kde se robrazujou hodiny.
napis 3 zakladni veci: jakej mas rok a mesic vyroby
jestli uz mas nejakej palubni pocitac v aute treba mfa a chces to prehodi na polodot nebo maxidot
a jestli mas ten klimatronic nebo ne.
- Přílohy
-
- DSCN5952.jpg (126.22 KiB) Zobrazeno 6657 x
-
- 14122011383.jpg (1.14 MiB) Zobrazeno 6657 x
-
- 006.JPG (28.22 KiB) Zobrazeno 15295 x
hele mám 2002 v únoru do provozu, chtěl bych ten maxidot a když to bude složité tak polodot.a tou klimou si nejsem jist tět fyzycky tam není ale tuším že tam mohla být protože jednou si takhle jedu po silnici a cítím nějakej smrad že se něco pálí tak žastavím a kouří se z kaslíku tak rychle jsem vyskošil a vyškubnul nebo tedy odpojil baterku, sukdám kaslík a tam ustřiženej svazek kabelu a nebyl zaizolovanej a a škrtalo to tam o kostu. tak jsem to zaizoloval a tet nevím co tam mělo být v tom svazku a kam tomělo vést a nevíš co tam bylo za zařízení za kaslíkem co tam někdo uštípnul?? a pak duhá otázka je ta že nevím když to je uštínuté tak aby něco nechybělo tomu display víš??
jako dodelani pc uz je u ve vsech typu slozite uplne stejne ale jak jsem rikal na zacatku do tvych budiku bez displeje ten diplej nedodelas. normalka sezenes budiky s maxidotem a vymenis je a sparujes immoale to nemumi kazdej, to bych ti mohl dohodit kluka co to dela. jinak ty mas immo3 s tim klimatronikem by se siklo foto kdyz vyndas kastlik spolujezdce tak na topeni musis mit dva konektory, tak je to klimatronik a kdyz jen jeden je to manual klima. jednoduzsi nezu vyndavat kastlik mas podivatv se do predniho narazniku vyndat levou mrizku a kdyz pod ni bude cidlo na venkovni teplotu tak mas nebo v tvem pripade jsi mel klimatronic ale nechapu proc to nekdo odstrihl. jestli je to svazek od klimatroniku tak tam asi to cidlo nebude komunikovat ale budiky a maxidot budou behat. jen by neukazoval teplotu venku ale to je banalitka a prace tak na 10 min natahnou novej kabel od cidla do budiky aby to neslo pres kabelaz kllimatroniku kterou mas nejspis ustrihlou jinak maxidot budiky sezenes immo3 od 3-4t, polodot 2-3t, mfa za 1000 a jestli mas origo radio tak ti maxidot bude ukazovat i informace z radia jako jakou mas naladenou stanici atd dalsi vyhody maxidotu kdyz otevres dvere bude ti ukazovat na displeji cele autopohled shora a jake mas aktualne otevrene dvere.
čoveče ty se nezdáš, až to bude aktuální tak se dohodnem. já ho nejříve seženu. kamarád má 4 G a maxidot nechce tam tak bych ho vyndal. nevíš jestli to nejde jen vyndat a z tý přístrojovky a dát do jiné a naopak do té první dát tu záslepku. nevíš??
jak uz jsem psal výše 2x,
do budiku bez displeje, displej nedas. musis vymenit cely budiky
displej maxidot se prodava ale to je jen na vymenu kdyz ti u starych maxidotu prestane ten displej ukazovat v budikach bez displeje neni misto na ten displej jsou jinak uskupeny vevnnitr.
proc nechce maxidot'? dyt je to to nejlepsi palubni pc jaky golf iv mel
podle me: jestli ma ted maxidot je nejvetsi hloupost ho davat pryc,a jestli zije tvuj kamarad v domění ze ten displej jen vynda a je to tak to taky jen tak nejde. za prvi prestenou ty budiky fungovat a za druhy je to letovaný a dela se to horkym vzduchem a neni to zadna sranda. budiky muzes lehko zkurvit a oprava pak vyjde draz jak budiky nové.
zaver pro tebe sehnat maxidot budiky z golfa iv nebo bory. z passata v G4 nefungují je tam jina komunikace s ř.j. atd
pak sehnat pravou packu pod volant s ovladani palubniho pocitace (pozor at nesezenes z octavky nebo bory, casto nemaj polohu pro ovladani zadniho sterace pac ho auta vetsinou nemely)
a koukni se: vyndej tu levou mrizku v narazniku jestli tam mas to cidlo teploty nebo ne to poznas je hned za ni bude na tebe koukat je tam na ni i drzacek takovy účko v plastu. a jeste jedna vec palubni pocatac teda ted v aute nemas zadnej jo? treba jen v tom otackomeru? a na prave pacce nemas z boku tu kolíbku vid?
do budiku bez displeje, displej nedas. musis vymenit cely budiky
displej maxidot se prodava ale to je jen na vymenu kdyz ti u starych maxidotu prestane ten displej ukazovat v budikach bez displeje neni misto na ten displej jsou jinak uskupeny vevnnitr.
proc nechce maxidot'? dyt je to to nejlepsi palubni pc jaky golf iv mel
podle me: jestli ma ted maxidot je nejvetsi hloupost ho davat pryc,a jestli zije tvuj kamarad v domění ze ten displej jen vynda a je to tak to taky jen tak nejde. za prvi prestenou ty budiky fungovat a za druhy je to letovaný a dela se to horkym vzduchem a neni to zadna sranda. budiky muzes lehko zkurvit a oprava pak vyjde draz jak budiky nové.
zaver pro tebe sehnat maxidot budiky z golfa iv nebo bory. z passata v G4 nefungují je tam jina komunikace s ř.j. atd
pak sehnat pravou packu pod volant s ovladani palubniho pocitace (pozor at nesezenes z octavky nebo bory, casto nemaj polohu pro ovladani zadniho sterace pac ho auta vetsinou nemely)
a koukni se: vyndej tu levou mrizku v narazniku jestli tam mas to cidlo teploty nebo ne to poznas je hned za ni bude na tebe koukat je tam na ni i drzacek takovy účko v plastu. a jeste jedna vec palubni pocatac teda ted v aute nemas zadnej jo? treba jen v tom otackomeru? a na prave pacce nemas z boku tu kolíbku vid?
ne ne nemám nic jak teplotní čidlo tak ani páčku s ovldačem prostě nic. s těma budíkam to vím vyměnoval jsem barvu dvou klukům co měly 4 golfy a budíky byly uplně stejné dal jsem jim tam barvy jaké chtěly a jednu přístrojovku jsem odesl poštou 370km až měkam do horoucí prde....a tem druhej si pro mě přijel a po půl hodině mi volá :ty vole mě nejde nastartovat auto co jsi mi stím udělal??a v tu chvíly jsem věděl že jsem je omylem vyměnil. Takže to už vím že se to nedá pomíchat a měnit jak se zachce komu. něco jsem si přečetl a je to taky v celku logické proč to nejde.
ACo mi navrhuješ s tím mím??? radši se na to vyprdnout???
ACo mi navrhuješ s tím mím??? radši se na to vyprdnout???
reseni pro tebe koupit maxidot budiky, packu na ovladaní steracu s ovladanim pc a cidlo venkovni teploty tot je vse co potrebujes . odkud jsi? mam 3 lidi co ti klidne prizpusobej immo a pin. jeden v praze druhej tady u nas na vysocine a treti ted nevim jiste brno nebo olomouc. kdyz budes chtit tak ten kluk co to dela tady u nas dela i tahani kabelaze atd proste mu dovezes auto, budiky packu a cidlo, dojdes si nekam na obed a nez se vratis tak to mas vse hotove a auto vrčí