dodání display do přístrojovky

1997-2003

Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

Čau chlapy nebo teda i ženský abych neurazil. Nemá nekdo 100% zkušenosti s dodáním display do přístrojovky????? chtěl bych to tam dodat a tuším že to bude v autě kabeláží dodaný ale jetli je k tomu potřeba něco specíální to nevím ,proto se radši zeptám když nevím. co vy na to?????????????? :roll: :D
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

jako palubni pocitac jo? a jakej chces? MFA, maxidot, polodot? a to chces jako dedelat do tvych budíku ten displej nebo mas na mysli vymenu stavajicich budiku za jine s displejem? protoze ta prvni varianta je nesmysl. pak dalsi vec na ktery zalezi je jestli mas can nebo necan immo 2 nebo immo3 pak jestli mas klimatizaci konktretne klimatronic. jestli treba mas uz pal pc mfa tak uz cidlo na venkovni teplotu mas, a nebo jestli nemas mfa a mas klimatronic tak mas cilo na venkolvni teplotu taky. kabelaz pripravena neni musi se natahat jeste nejake draty a samozrejme znat pin starych budiku i novych kvuli sparovani imobilizeru ;)

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

Je to sice hezký že jsi se mmi tady takhle rozrpsal ale z toho jsem mongol. dělět to budu poprvé a nechci něco zanedbat. jestli jsi to dělal tak se mužeme nějak dohonot jestli nejsi z daleka.protože nikdo po telefonu zadarmo nedělá jen pár lidí znám a těch je málo :lol: . Tak mi ještě jednou popiš kde seženu dané nacionále o tom PC a nacionále na přístrojovcce
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

jaky chces mit palubni pocitac?
na treti fotce je maxidot displej mezi budikama pres celou plochu
druha fotka je polodot displej je na stejnem miste jako u maxidotu ale je polovocni velikosti
a pak prvni a to je mfa a to je tam v tom malinkym displej v otackomeru kde se robrazujou hodiny.

napis 3 zakladni veci: jakej mas rok a mesic vyroby
jestli uz mas nejakej palubni pocitac v aute treba mfa a chces to prehodi na polodot nebo maxidot
a jestli mas ten klimatronic nebo ne.
Přílohy
DSCN5952.jpg
DSCN5952.jpg (126.22 KiB) Zobrazeno 6657 x
14122011383.jpg
14122011383.jpg (1.14 MiB) Zobrazeno 6657 x
006.JPG
006.JPG (28.22 KiB) Zobrazeno 15295 x

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

hele mám 2002 v únoru do provozu, chtěl bych ten maxidot a když to bude složité tak polodot.a tou klimou si nejsem jist tět fyzycky tam není ale tuším že tam mohla být protože jednou si takhle jedu po silnici a cítím nějakej smrad že se něco pálí tak žastavím a kouří se z kaslíku tak rychle jsem vyskošil a vyškubnul nebo tedy odpojil baterku, sukdám kaslík a tam ustřiženej svazek kabelu a nebyl zaizolovanej a a škrtalo to tam o kostu. tak jsem to zaizoloval a tet nevím co tam mělo být v tom svazku a kam tomělo vést a nevíš co tam bylo za zařízení za kaslíkem co tam někdo uštípnul?? a pak duhá otázka je ta že nevím když to je uštínuté tak aby něco nechybělo tomu display víš??

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

jako dodelani pc uz je u ve vsech typu slozite uplne stejne ale jak jsem rikal na zacatku do tvych budiku bez displeje ten diplej nedodelas. normalka sezenes budiky s maxidotem a vymenis je a sparujes immoale to nemumi kazdej, to bych ti mohl dohodit kluka co to dela. jinak ty mas immo3 s tim klimatronikem by se siklo foto kdyz vyndas kastlik spolujezdce tak na topeni musis mit dva konektory, tak je to klimatronik a kdyz jen jeden je to manual klima. jednoduzsi nezu vyndavat kastlik mas podivatv se do predniho narazniku vyndat levou mrizku a kdyz pod ni bude cidlo na venkovni teplotu tak mas nebo v tvem pripade jsi mel klimatronic ale nechapu proc to nekdo odstrihl. jestli je to svazek od klimatroniku tak tam asi to cidlo nebude komunikovat ale budiky a maxidot budou behat. jen by neukazoval teplotu venku ale to je banalitka a prace tak na 10 min natahnou novej kabel od cidla do budiky aby to neslo pres kabelaz kllimatroniku kterou mas nejspis ustrihlou jinak maxidot budiky sezenes immo3 od 3-4t, polodot 2-3t, mfa za 1000 a jestli mas origo radio tak ti maxidot bude ukazovat i informace z radia jako jakou mas naladenou stanici atd dalsi vyhody maxidotu kdyz otevres dvere bude ti ukazovat na displeji cele autopohled shora a jake mas aktualne otevrene dvere.

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

čoveče ty se nezdáš, až to bude aktuální tak se dohodnem. já ho nejříve seženu. kamarád má 4 G a maxidot nechce tam tak bych ho vyndal. nevíš jestli to nejde jen vyndat a z tý přístrojovky a dát do jiné a naopak do té první dát tu záslepku. nevíš??

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

jak uz jsem psal výše 2x,
do budiku bez displeje, displej nedas. musis vymenit cely budiky
displej maxidot se prodava ale to je jen na vymenu kdyz ti u starych maxidotu prestane ten displej ukazovat v budikach bez displeje neni misto na ten displej jsou jinak uskupeny vevnnitr.
proc nechce maxidot'? dyt je to to nejlepsi palubni pc jaky golf iv mel
podle me: jestli ma ted maxidot je nejvetsi hloupost ho davat pryc,a jestli zije tvuj kamarad v domění ze ten displej jen vynda a je to tak to taky jen tak nejde. za prvi prestenou ty budiky fungovat a za druhy je to letovaný a dela se to horkym vzduchem a neni to zadna sranda. budiky muzes lehko zkurvit a oprava pak vyjde draz jak budiky nové.
zaver pro tebe sehnat maxidot budiky z golfa iv nebo bory. z passata v G4 nefungují je tam jina komunikace s ř.j. atd
pak sehnat pravou packu pod volant s ovladani palubniho pocitace (pozor at nesezenes z octavky nebo bory, casto nemaj polohu pro ovladani zadniho sterace pac ho auta vetsinou nemely)
a koukni se: vyndej tu levou mrizku v narazniku jestli tam mas to cidlo teploty nebo ne to poznas je hned za ni bude na tebe koukat je tam na ni i drzacek takovy účko v plastu. a jeste jedna vec palubni pocatac teda ted v aute nemas zadnej jo? treba jen v tom otackomeru? a na prave pacce nemas z boku tu kolíbku vid?

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

ne ne nemám nic jak teplotní čidlo tak ani páčku s ovldačem prostě nic. s těma budíkam to vím vyměnoval jsem barvu dvou klukům co měly 4 golfy a budíky byly uplně stejné dal jsem jim tam barvy jaké chtěly a jednu přístrojovku jsem odesl poštou 370km až měkam do horoucí prde....a tem druhej si pro mě přijel a po půl hodině mi volá :ty vole mě nejde nastartovat auto co jsi mi stím udělal??a v tu chvíly jsem věděl že jsem je omylem vyměnil. :lol: Takže to už vím že se to nedá pomíchat a měnit jak se zachce komu. něco jsem si přečetl a je to taky v celku logické proč to nejde.

ACo mi navrhuješ s tím mím??? radši se na to vyprdnout???

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

reseni pro tebe koupit maxidot budiky, packu na ovladaní steracu s ovladanim pc a cidlo venkovni teploty tot je vse co potrebujes . odkud jsi? mam 3 lidi co ti klidne prizpusobej immo a pin. jeden v praze druhej tady u nas na vysocine a treti ted nevim jiste brno nebo olomouc. kdyz budes chtit tak ten kluk co to dela tady u nas dela i tahani kabelaze atd proste mu dovezes auto, budiky packu a cidlo, dojdes si nekam na obed a nez se vratis tak to mas vse hotove a auto vrčí ;)

Odpovědět