mhlovky do golf 4

1997-2003

Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4

Odpovědět
klasek

mhlovky do golf 4

Příspěvek od klasek »

Zdar, rád bych si dal do mřížek mlhovky, ale kupovat mlhovky s mrizkou za takove vysoke ceny se mi moc nechce. Nedělal si někdo z vás po domácku instalaci mlhovek? Koupit nějaké mlhovky za rozumnou cenu, nainstalovat je do mřížek a pak zapojit? 3lo by to ? díky za názory

martin kacafirek
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od martin kacafirek »

tak asi by to šlo určitě,otázka jka to tam napasovat aby to vypadalo rozumě:)

golfi4
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od golfi4 »

Nechci ti do toho kecat chlape ale kam je chceš napasovat??? ty mřížky co máš v nárazníku dole na bocích tak to ti neprojde protože na spolujezdcový straně máš přízku jen kvůly intercooleru tam je nátok vzduchu tu ucpat nemůžeš, uprostřed máš zase chladič. A nehledě na to že mlhovky náš ve světlech zakomponovaný. Možná že by jsi to měl zvážit :?:
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

Wíťa
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od Wíťa »

ne kazdej golf ma ve svetlech mlhovky nektery nemaj ve predu vubec a mlhovky se delaj normalne v mrizce i origo. ale ta cena je strasna. ona v ty mrizce tolik mista nezabere jestli tak kdyz budu prehanet 30% plochy

golfi4
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od golfi4 »

čau čau, jo ale mistr co sem hodil ten otázečku tak se ptal že by tam napasoval něco jiného a víš jak vypadaj klasický mlhovky takový ty hovádka veliký hnusný proto jsem týpkovy napsal aby to zvážil a nazapoměl na to že tam je interkoule. jinak chlape koukal jsem na cenu těch mřížek a myslel jsem že půjdu do kolen a že mě odvezou nohama napřed v penálu, oni ty mřížky stojej 3,8. to bych radši za tu cenu někde koupil druhovýrobu světel s mlhovkama a byl bych na tom líp. co na tom je tak drahýho??? tom i řekni
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

Wíťa
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od Wíťa »

to nevim co je na nich tak draheho, a jinak je mozne ze kolega ma 1.4 nebo 1.6 nebo 1.8 bez turba nebo 2.0 nebo 2.3 V5 atd.... a ty intercoler nemaj

golfi4
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od golfi4 »

no to jsi ně dostal, uplně jsem zapoměl na to. já od jisté chvíle nekoukám na benzíny ty mě neberou jak jsem čuchnul k TDI :lol: :!: :lol: Ten Dým Ignoruj

golfi4
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od golfi4 »

Čau chlapy, házím tuto otázku do tohoto tématu protože se to týká mlhovek. Čím a jak provedu přisvícení mlhovkama na dobu určitou asi tak 30vteřin po zamknutí auta nebo po vytažení klíčku ze spínačky. myslím to tak aby to bylo vše o zařízení v autě. mám ruzné kravinky jako jsou časovače a atd to mám ale nechci to tam bastlit ?:Protože co je origo das auto to preferuji.

Píchnětě mi s tím, ten golf je 2002 takže to tak na elektriku strohý není

:cry: Help me :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wíťa
Moderátor

mhlovky do golf 4

Příspěvek od Wíťa »

potrebujes modul coming home ;-) a nekoho kdo ti to rozchodi v aute ;-)

Odpovědět