caddy(caddy maxi)-sháním info
Moderátoři: rauly, martin kacafirek, golfi4
ahoj,
uvažuju o koupi VW caddy ročník cca od 2005 a rád bych, aby tam vlezla motorka(délka cca 2,2m,výška cca1.1m) a nejsem si jistý, že by se vešla do krátký verze, proto uvažuju spíše o koupi verze Maxi a k ní mám pár dotazů...
1.Je verze Maxi v 5-ti,nebo 7-mi místném provedení(tudíž né klasický van s plechem místo z.okének) v zadní,zavazadlové části holá?,nebo má po stranách klasický polstrování a víko v kufru na zakrytí zavazadel???
2.V jakých motorizacích se verze maxi dělají(hlavně benzíny)
3.Kolik je vůbec caddy generací a jsou ty od roku 2005 předposlední generací?Jaká,z pohledu spolehlivosti,je nejpovedenější(na jaký ročníky se zaměřit?).
4.Vzhledem k tomu, že autem budu dojíždět do práce cca 6km jedna cesta, přikláním se k benzínu, tudíž 1.6-ka a dát jí do LPG.Nedělala se LPG s 1.6-kou továrně?(o 2.0-CNG vím).
Jak je na tom Caddy a tato benzínová motorizace?(spotřeba,spolehlivost,servisní náročnost,výdrž).
Neni ten motor na to auto vysloveně slabý?
5.Je caddy celkokvě spolehlivý a odolný auto,respektive pokud má nějaké nedostatky , na co si dát v případě ojetiny pozor?
¨
díky
uvažuju o koupi VW caddy ročník cca od 2005 a rád bych, aby tam vlezla motorka(délka cca 2,2m,výška cca1.1m) a nejsem si jistý, že by se vešla do krátký verze, proto uvažuju spíše o koupi verze Maxi a k ní mám pár dotazů...
1.Je verze Maxi v 5-ti,nebo 7-mi místném provedení(tudíž né klasický van s plechem místo z.okének) v zadní,zavazadlové části holá?,nebo má po stranách klasický polstrování a víko v kufru na zakrytí zavazadel???
2.V jakých motorizacích se verze maxi dělají(hlavně benzíny)
3.Kolik je vůbec caddy generací a jsou ty od roku 2005 předposlední generací?Jaká,z pohledu spolehlivosti,je nejpovedenější(na jaký ročníky se zaměřit?).
4.Vzhledem k tomu, že autem budu dojíždět do práce cca 6km jedna cesta, přikláním se k benzínu, tudíž 1.6-ka a dát jí do LPG.Nedělala se LPG s 1.6-kou továrně?(o 2.0-CNG vím).
Jak je na tom Caddy a tato benzínová motorizace?(spotřeba,spolehlivost,servisní náročnost,výdrž).
Neni ten motor na to auto vysloveně slabý?
5.Je caddy celkokvě spolehlivý a odolný auto,respektive pokud má nějaké nedostatky , na co si dát v případě ojetiny pozor?
¨
díky
-
- Moderátor
proč si jednoduše nezajedeš do jakékoliv prodej ny VW a podíváš se a zeptáš se prodejce?ten ti dá i katalog atd...kdes máš míry motorizace tad....sorry ale tady není informační ústředna
to hodlám co nejdříve udělat, i když VW nemám zrovna po ruce...
Tady neni info ústředna????
Kde jinde, než tady se pozeptat na informace, než se někam rozjedu???
Tady neni info ústředna????
Kde jinde, než tady se pozeptat na informace, než se někam rozjedu???
-
- Moderátor
jj bude to lepší aspon budeš mít nějákou představu
kacafirek-tva ochota je dech beroucí.
-
- Moderátor
a ty si kdo prosimtě? já že tě tady vidím poprví a máš keců jako kdyby si tady měl tícíce příspěvků..
ty tady taky nemas tisice prispevku tak se podle toho chovej.toď vse dal se o tom uz nebudu bavit nejsme na trznici.martin kacafirek píše:a ty si kdo prosimtě? já že tě tady vidím poprví a máš keců jako kdyby si tady měl tícíce příspěvků..
-
- Moderátor
no sorry,ale rozhodně jsem tady poradil víc lidem než ty,kdyby si tady chtěl poradit tak si tady napsal odpověd,ale ty se tady snažíš jenom rejpat do ostatních,takže bud tady odpovídej k věcem nebo sem nelez,nebo jestli seš chodící databáze od VW tak se m napiš všechno co víš o caddy at se ten chlap může rozhodnout tot vše....
KURA: nechme toho martin kafacirek to řekl dobře já bych to neřekl lépe. přece si každej tady nemůže pamatovat rozměry různých kočárů. tak proto a já si myslím také že bych ho přeposly do VW a nebo etky nebo tak ale proto se tady nemusí člověk hádat.Marin je Moderátor tak si to může dovolit neřekl nic špatného !!!!!
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
tak se tu nehádejte, o nic nejde...
co říkáte na tento kousek?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list
jen škoda toho automatu, jinak bych si pro něj už asi dojel, podle mě to bude víc žrát a pokud by se to porouchalo(převodovka), asi bych se nedoplatil...
Ví někdo, jak jsou tyto automat. převodovky a vůbec tyto 1.9tdi(77Kw)motory spolehlivý???
Jenom přece by to ponejvíc jezdilo po městě a krátký dojíždění do práce...
díkes
co říkáte na tento kousek?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list
jen škoda toho automatu, jinak bych si pro něj už asi dojel, podle mě to bude víc žrát a pokud by se to porouchalo(převodovka), asi bych se nedoplatil...
Ví někdo, jak jsou tyto automat. převodovky a vůbec tyto 1.9tdi(77Kw)motory spolehlivý???
Jenom přece by to ponejvíc jezdilo po městě a krátký dojíždění do práce...
díkes