alu kola 15 nebo 16?
Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4
alu kola 15 nebo 16?
Zdravím,
na jaře bych rád koupil alu kola na vw golf 4 1.6 16v. Rozhoduji se mezi 15" a 16". Rád bych se zeptal na veše názory, na vaše zkušenosti, postřehy. Mám koupit nová či použitá kola, je velký rozdíl mezi 15" a 16" kolem? Změní se spotřeba? Co dynamika, akcelerace auta? Jsou rozdíly mezi pneu tak obrovské jak jsem slyšel? Jakou značku kol by jste doporučili? Díky za názory.
na jaře bych rád koupil alu kola na vw golf 4 1.6 16v. Rozhoduji se mezi 15" a 16". Rád bych se zeptal na veše názory, na vaše zkušenosti, postřehy. Mám koupit nová či použitá kola, je velký rozdíl mezi 15" a 16" kolem? Změní se spotřeba? Co dynamika, akcelerace auta? Jsou rozdíly mezi pneu tak obrovské jak jsem slyšel? Jakou značku kol by jste doporučili? Díky za názory.
alu kola 15 nebo 16?
Já se ani nedivím že ti nikdo neporadil. Tak snad máš svůj vkus.tobě se to musí líbit. Platí pravidlo čím větší kolo a širší tím víc auto nejede a tím pádem víc žere protože na to musíš víc šlapat aby jsi se dostal na ten výkon co jsi předtím měl. a když tam necháš plecháč na uzkých kolách tak to pojede jako pitomí. Ale to ti určitě řekne selskej rozum a základy fyzyky na základní škole to dopilujou ty vědomosti. Ale to by jsi nesměl číst celý den BLESK a ŠÍP a poslední hodinu jsem něl i křízovky vyluštěný
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
-
- Moderátor
alu kola 15 nebo 16?
tak pneu bych asi michelin nebo continental ja mam micheliny energy saver sice jsou hlucnejsi ale trochu setri palivo ale ne 1/100 to fakt ne ale tak 0.2 l asi jo no a kola si vyber jaky chces asi bych dal litaky nez plechy
- R32
- Kontaktovat uživatele:
alu kola 15 nebo 16?
Tak snad uz mas prezuto
Dle me na GII patrej 15ky - 16ky, na GIII 16ky - 17ky, na GIV 17ky - 18ky. Na vsechny se mensi hodi na zimu a vetsi kdyz na to je cesta
Dle me na GII patrej 15ky - 16ky, na GIII 16ky - 17ky, na GIV 17ky - 18ky. Na vsechny se mensi hodi na zimu a vetsi kdyz na to je cesta
život je radost... www.R32.cz
alu kola 15 nebo 16?
Pro Martin Kafacírek: Když máš ty michelinky stalo se ti už někdy že michelinky zapísakly při brždění na vodě??? já jsem koukal jak puk když jsem zauvažoval proč tak jediná dedukce byla ta ze asi dost dobře odvádějí vodu a pak si i hvízdnou. Jo asi kvalítka no
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
-
- Moderátor
alu kola 15 nebo 16?
pro golfi:no mam je rok a zatím jsem si ničeho nevšimnul,že by pískali na vodě,ale za mokra drží fakt dobře,mam jenom obyčejná 195/55/r15 takže ne nějaký velký balony ale jsem spokojen
alu kola 15 nebo 16?
Hm jenom já si připadám jak gagarin na těch mejch kosmickejch gumách.65 vysoký .
ale nebudu tam jiné dávat mám varianta a chci u toho auta zachovat vjem rodiného kočáru
ale nebudu tam jiné dávat mám varianta a chci u toho auta zachovat vjem rodiného kočáru
-
- Moderátor
alu kola 15 nebo 16?
a co máš za gumy?
alu kola 15 nebo 16?
tet tam jsou nějaký pirelly15/65/195 ale ještě letos a pak musím něco koupit. chci koupit gumy i s litíma kolečkama. já jsem normální tragéd jezím na plecháčích každej říká ale vůbec to neřešim.,až dojezdím pneu tak koupím ale dřív né.
alu kola 15 nebo 16?
a co se týče těch vlastností jde to, je to pořád lepší než MATADOR-LISOVANÁ TMA to jsou takový šlupky to bych radši vytáhnul z peněženky šprcku a navlík jí na disk než ten aušus